Get Adobe Flash player

Up To The Nines - Outfit XII Sporty Biker 7 Small

 

Net wanneer ik een mooie warme outfit samenstel en fotografeer, bitchslapt de lente mij met prachtig weer. Nu ja, beter de lente dan wie dan ook. En beter met goed weer dan met wat dan ook. Toch? Trouwens, de outfit kan er nog mee door tijdens de overgang der seizoenen.

Sportieve invloeden sijpelen al even de modeweken binnen. Uiteindelijk hebben ze nu ook mijn garderobe bereikt. Ik zag bij Cos in Antwerpen een prachtige sportieve wollen broek pronken. Niet veel later was ze de mijne. Hetzelfde geldt voor het grijze sweatshirt. Lekker minimalistisch, trouwens, met een dichtgeknoopt hemdje eronder. Het biker jacket was dan weer ideaal om het geheel wat stoerder te maken. En zo werd de sporty biker geboren. Kwam ik tijdens mijn fotosessie doorheen Lier nog een motocicleta tegen ook. Ideaal!

Lier als setting voor de shoot? Dat hoor je goed! De sfeerbeelden tonen de Sint-Gummaruskerk of “Peperbus“, de Sint-Margaritakerk in het begijnhof, een uitzicht op de Sint-Jansbrug, de Zimmertoren, en een – euhm – leuke outfit in de *kuch* etalage *kuch* van Essentiel.

Wel eens fijn, zo toerist in eigen stad.

 

Up To The Nines - Outfit XII Lier 2 Small
 
Up To The Nines - Outfit XII Sporty Biker 8 Small
 
Up To The Nines - Outfit XII Lier Small
 
Up To The Nines - Outfit XII Sporty Biker 14 Small
 
Up To The Nines - Outfit XII Lier 3 Small
 
Up To The Nines - Outfit XIII Sporty Biker 15 Small
 
Up To The Nines - Outfit XII Lier 4 Small
 
Up To The Nines - Outfit XIII Sporty Biker 11 Small
 
Up To The Nines - Outfit XII Lier 5 Small
 
Up To The Nines - Outfit XIII Sporty Biker 13 Small
 
Up To The Nines - Outfit XII Lier 1 Small
 
Up To The Nines - Outfit XII Sporty Biker 5 Small
 

Bril: Ray-Ban | Broek: Cos | Handschoenen: Cos | Hemd: Matinique Jas: Pull & Bear | Polshorloge: Fossil |  Schoenen: Gravis | Sokken: Matinique | Sweatshirt: Cos

 

6 Responses to Outfit XII: Sporty Biker

Pssst, zeg ook eens iets...

Translate
Tweets